FLAT SZEMPILLÁK

Megérkeztek hozzánk a legújabb FLAT szempillák!

A Flat pillákat olyan szakembereknek ajánljuk, akik még nem ismerik a volume up (6D) technikát, de szeretnének szinte ugyanolyan hatású szempillát készíteni vendégeiknek.

Miért más ez a szempilla, mint a többi?
A Flat​ szempilla tövénél szélesebb a pilla, ezért dúsabbnak tűnik, és tartósabb mivel nagyobb felületen tapad az eredeti szempillához. A Flat pillák segítségével a volume technikához hasonlóan látványos és sűrű szempillakoszorú készíthető. Rendkívül könnyű és puha, nem roncsolja az eredeti szálakat.

A Flat Szempillák kaphatóak C, CC és D ívben is!

C ív
Flat szempilla 0,15x 8 mm, C ív
Flat szempilla 0,15x 9 mm, C ív
Flat szempilla 0,15x 10 mm, C ív
Flat szempilla 0,15x 11 mm, C ív
Flat szempilla 0,15x 12 mm, C ív
D ív
Flat szempilla 0,15x 8 mm, D ív
Flat szempilla 0,15x 9 mm, D ív
Flat szempilla 0,15x 10 mm, D ív
Flat szempilla 0,15x 11 mm, D ív
Flat szempilla 0,15x 12 mm, D ív
CC ív
Flat szempilla 0,15x 8 mm, CC ív
Flat szempilla 0,15x 9 mm, CC ív
Flat szempilla 0,15x 10 mm, CC ív
Flat szempilla 0,15x 11 mm, CC ív
Flat szempilla 0,15x 12 mm, CC ív


<<< Kattintson ide a kínálatunk megtekintéséhez >>>

 

 SZEMPILLA TANFOLYAMOK


 
Baalbek klasszikus 3D szempillaépítő alaptanfolyam

Egynapos, kiscsoportos képzés.A klasszikus szálanként szempilla hosszabbítás tanfolyama. Gyorsan megszerezhető elméleti és gyakorlati tudást ad a teljesen kezdőknek. A tanfolyamon a szempilla felhelyezési módszert elméleti ismeretek, valamint gyakorlati bemutató is segíti, amelyen hozott modellen folyik a munka. A dúsító és volume up, vagy másképpen 2D-6D szempillák technológiájának megtanulásához alapfeltétel a szálankénti szempilla hosszabbítás technika elsajátítása és alapos begyakorlása. A tanfolyam díja 30 000 Ft, de bármely kezdőkészletünk megvásárlása esetén ingyenes. Kezdőkészletet 43 000 Ft-tól 99 000 Ft-ig 4 különböző szettből választhat.

BŐVEBBEN >>>

  

 
Baalbek szempilla haladó tanfolyam
2-3 szálas dúsító technikák, ívek kombinálása, díszítések


Baalbek hajékszerEgynapos, kiscsoportos, intenzív, gyakorlatias képzés. Ajánljuk azoknak a szakembereknek, akik már elsajátították és alaposan begyakorolták a szempilla hosszabbítás alaptechnikáját. Kizárólag ilyen jellegű előképzettséggel végezhető el a tanfolyam. A technika lényege, hogy az alaptechnikában már megszokott 1 szál szempilla helyett 2, illetve 3 szál szempillát helyezünk fel egyenként 1-1 természetes szempillára. A tanfolyam díja: 50.000 Ft, amelyből 20.000 Ft levásárolható termékekre. A képzésen biztosítjuk a felhasznált anyagokat.

BŐVEBBEN >>>

  

 
6D Volume szempilla tanfolyam
Magic Stylo tartós sminktollKiscsoportos, intenzív, gyakorlatias képzés. Ajánljuk a már gyakorlott 3D szempilla építő szakembereknek, akik már elsajátították és alaposan begyakorolták a szempilla hosszabbítás alaptechnikájátakik, de szeretnék szolgáltatási palettájukat a további technikákkal gazdagítani. A technika lényege, hogy a szuper vékony (0,07 mm vagy 0,1 mm vastag), extra könnyű műszempillákból 4-6 szálat helyezünk fel egyszerre egy szál természetes szempillára.
A tanfolyam díja 50.000 Ft, amelyből 20.000 Ft levásárolható termékekre. A képzésen biztosítjuk a felhasznált anyagokat.


BŐVEBBEN >>>

  

 A SZEMPILA HOSSZABBÍTÁS TECHNOLÓGIÁJA


A szempilla-hosszabbítás technikája már évekkel ezelőtt hódította meg a világot, azóta általánossá vált és folyamatosan, dinamikusan fejlődik. Újabb és újabb technikák jelennek meg, és ennek megfelelően újabbnál újabb szempilla típusok kaphatóak. Növekszik a különböző ívek, vastagságok, színek és formák tárháza.

Azonban minden szempilla-hosszabbítás - hívhatjuk azt 2-3-4 vagy akár 6-D-nek is - technikája az eredeti technológián alapul. Ennek ismerete, illetve elsajátítása elengedhetetlen a továbblépéshez. Ez az alapja az összesnek.

A 3D rendszer lelke a kiváló, orvosi minőségű, rugalmas ragasztó, mely elképesztő módon tapad a saját szempillákhoz, ezáltal biztosítja, hogy a felragasztott szempillák csak a természetes szempilla-cserélődéssel távoznak. A hagyományos műszempillák kora leáldozott. A 3D Baalbek szempilla sikerének titka több tényezőben rejlik. A szempilla viselőjének nem kell változtatnia szokásos életvitelén, víz, izzadtság és könnyálló, a vendég zuhanyozhat, sportolhat, szaunázhat, nyugodtan aludhat. Viselete nagyon kényelmes, súlytalan, nem roncsolja az eredeti szempillákat és sokkal tartósabb, mint a tincses műszempillák, akár 2 hónapig is tart. Elkészítése közben a speciális kollagénnel átitatott szemalátétek ápolják és szépítik az érzékeny szemkörnyékét. Természetesen a sikerhez hozzájárul az alapos és jól átgondolt szakemberképzés.A szempilla megtervezésénél figyelembe vesszük a vendég igényét és eredeti szempilláját. A 3D Baalbek szempilla rendszer nagyon gazdag méret és színválasztékban, 8-17 mm hosszúságban, számos különböző vastagságban, és a feketén kívül további 6 színben kínál szempillákat.

A hagyományos szempilla hosszabbítás (3D műszempilla) technológiája
A tincses műszempillákkal ellentétben sokkal természetesebb hatás érhető el. A 3D Baalbek szempilla egyre népszerűbb technológia, mely meghosszabbítja, dúsabbá és vastagabbá teszi a szempillát, ezáltal kiemeli a tekintetet. Az emberi szempillához hasonló, nagyon puha anyagokból készül (nerc, műanyag, selyem) különböző természetesen ívekben. A szálakat egyenként, ragasztjuk, a szempillákhoz. Egy szál eredeti szempillára egy szál műszempilla kerül. A legnépszerűbb méretek: 0,15 mm, 0,2 mm vastagság, de létezik ennél vastagabb 0,25 mm –es pilla is. A legvékonyabb szempillával olyan természetes hatás érhető el, hogy akár férfiaknak is felrakhatjuk. Neves hazai maszkmesterek filmforgatások során is használják a 3D Baalbek műszempillát - akiknek elmondása szerint - a látvány olyan természetes, hogy a legközelebbről készült felvételeken sem látszik, hogy a színész szempillája nem eredeti. A vastag vagy extra vastag szempillákkal még inkább kiemelhetjük a tekintetet. Az igényes szakemberek számára nyitott a lehetőség, hogy az alap szempilla-hosszabbításnál sokkal látványosabb szempillakoszorút készítsenek, és akár dupla mennyiségű - kb. 100-120 szál - különböző hosszúságú szempillát helyezzenek fel szemenként. A hatás lélegzetelállító, és mégis természetes! Megszépíti és sugárzóvá teszi az arcot.

Duplázó, sűrítő technikák
A vendégek növekvő igénye a még sűrűbb és látványosabb szempillák iránt életre hívta és gyorsan elterjesztette a különböző szempilla sűrítő technikákat. Ezekre a technikákra sokféle néven hivatkoznak a nemzetközi anyagokban. Megtalálhatjuk 2D, 3D, haladó, volume, vagy dúsító, sűrítő technikaként is. A lényege, hogy az alaptechnikában már megszokott 1 szál szempilla helyett 2, illetve 3 szál szempillát helyezünk fel egyenként 1-1 természetes szempillára. Használhatunk hozzá különböző vastagságú és hosszúságú, illetve íveltségű szálakat is. egyre népszerűbbek az íveltebb C, illetve D ívű szempillák.

6D / Volume technika
A volume lashes, vagy 6D szempilla néven ismertté vált technika már meghódította Oroszországot, az Egyesült Államokat és Európában is kezd ismertté válni. A szuper vékony (0,07 mm vastag), extra könnyű műszempillákból 4-6 szál is felhelyezhető egy szál természetes szempillára. Nagy előnye, hogy ennek ellenére nem nehezíti el a saját pillákat, hiszen a 4-6 darab szempilla súlya közel azonos egy általános műszempilla szál súlyával. Az eredmény tökéletesen természetes mégis csodálatosan dús és hosszú szempillasor.

A Baalbek 3D szempilla felhelyezése.
A videó megtekintéséhez kattintson a képre!Ha valami igazán különlegeset szeretne
A vendéghez és az alkalomhoz leginkább illő szempilla kiválasztásánál szabadjára engedhetjük fantáziánkat. Szakíthatunk a hagyománnyal, hogy mindenkinek egységesen fekete szempillát készítünk. A színes szempillák izgalmassá teszik az arcot, szép fényt kölcsönöznek a szemnek. Nemcsak alkalmi sminkek kiegészítője lehet, hanem hétköznapi viseletre is kiválóan alkalmas, azok számára, akik valami igazán egyedit szeretnének magukon viselni. A vörös hajúaknak ajánlhatunk például lila, piros vagy zöld szempillákat, a szem kékségét csodálatosan kiemeli a kék szempilla, a zöld szem smaragdosan ragyog a zöld pilla alatt, és választhatjuk a barna valamelyik árnyalatát a szőkék számára. A színes szempillákkal készült 3D műszempilla egy gyönyörűen melírozott hajhoz hasonlítható. A hatást tovább fokozhatjuk, ha néhány ragyogó Swarovski kristályos, vagy csillámos pillával.


Baalbek 3D - 6D - FLAT szempilla termékeinket megvásárolhathatja:

Szakmai webáruházunkban: www.baalbekwebshop.hu
Személyesen: Baalbek Stúdió, Budapest V. Arany János u. 9. félemelet, kapucsengő:65